Tel. 0705-69 60 23 | info@swardstromsbygg.se

Swärdströms bygg den rutinerade byggfirman

Swärdströms bygg är den rutinerade byggfirman som kombinerar det gedigna tekniska kunnandet med den kompetens som endast bred och mångsidig erfarenhet kan ge. Firman som sådan har mer än ett decennium på nacken men vår kompetens sträcker sig tillbaka längre än så, somliga av oss har deltagit i byggjobb sedan barnsben då vi är så att säga födda in i branschen.

Kombinationen av utbildning, tekniskt kunnande och erfarenhet har gett oss många och inte sällan återkommande kunder. Den som en gång blivit nöjd med hur vi renoverat badrummet i villan tillkallar oss gärna igen när det är dags att rusta upp sommarstället. En annan bakgrund till detta är vårt genuina intresse för byggnation i alla dess former, inte minst när det gäller det estetiska. Vi sätter alltid den som anlitar oss i centrum, du som anlitar oss kan vara säker på att vi utgår från din bild av ditt drömhus och vi kan kombinera det tekniska med det estetiska. Kontakta oss gärna med frågor så kommer vi tillsammans fram till hur din vision ska bli verklighet.

Vi har under åren byggt upp ett brett kontaktnät i branschen, något som för dig som kund innebär att den kompetens vi så att säga inte har i huset, den kan vi lätt skaffa. En annan fördel för kunden är att vi tack vare detta kan erbjuda totalentreprenad. Vi ordnar allt, från grunden till finsnickeriet.

Vill du förvandla den gamla uteplatsen till ett härligt uterum? Behövs det nytt kakel och nya klinkers i badrummet? Oavsett om vi talar om detta eller anläggande av bryggor, markarbeten eller fastighetsskötsel så kan du vara säker på att vi på Swärdströms bygg representerar kompetens och kvalitet och att vi inte lägger ner arbetet förrän du som kund är nöjd.

Varmt välkommen!