Tel. 0705-69 60 23 | info@swardstromsbygg.se

Grund och anläggning

När det gäller frågor som rör grund och anläggning är det viktigt att man som kund kan känna att man står i kontakt med en firma som man kan lita på. Planering, förarbete, anläggning och utförande ska löpa smidigt utan att man tummar på kvaliteten.

Swärdströms bygg har många års erfarenhet av grund- och anläggningsfrågor.

Vi kan ta oss an det enkla såväl som det komplexa. Det tekniska utförandet, miljöfrågor och markförhållanden är bara några av alla de aspekter som vi sätter oss in i för att du som kund ska bli nöjd.

Grund och anläggning

Grundarbeten kräver kunskaper om underlag, isolering, volymer och material. Vi kan verkligen hjälpa er här med vår mångåriga praktiska erfarenhet. 

Grund och anläggning

Det är viktigt att veta hur armeringen ska appliceras och hur både rör för vatten, avlopp och eventuell värme ska hanteras. 

 

Grund och anläggning

Att beräkna hur mycket betong som kommer att gå åt kan dessutom vara lite trickigt. Vi ser till att ni inte behöver betala för mer än nödvändigt. 

 

Grund och anläggning

Att se till torkningsprocessen med att vattna osv och att hantera olika efterbearbetningar har vi gjort många gånger åt våra kunder. Allt för ett professionellt och hållbart slutresultat!

Grund och anläggning

För oss spelar det ingen roll om grunden ska hanteras i befintling byggnad eller utomhus, för vi har kunskapen om båda. I en befintlig byggnad måste man  bland annat tänka på lite extra på förankring och fastättning i befintligt syll osv. 

Grund och anläggning

Ett nytt betonggolv kan väcka liv och skapa utrymme för helt nya rum och utrymmen, även i mycket gamla uthus eller lador…

Har du ett specifikt ”grund-projekt” som du behöver hjälp med?
Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss!

I

Swärdströms Bygg
Slakmöre 210
395 95 Rockneby
Tel. 0705-69 60 23
E-post: info@swardstromsbygg.se
www.swardstromsbygg.se